Bergvärmepumpar

Stort utbud av moderna och effektiva värmepumpar

Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste produktsortiment inom bergvärmepumpar. Hos oss hittar du bergvärmepumpar från de ledande tillverkarna i branschen och vi skräddarsyr alltid din bergvärmelösning så att den blir så effektiv som möjligt för din fastighet. Här tittar vi lite närmare på några av de bergvärmepumpar vi hjälpt till att installera i Stockholm. Givetvis är vårt utbud betydligt större än de tre värmepumpar vi presenterar här, och är det någon särskild bergvärmepump du är ute efter så hjälper vi dig så klart med detta.

Nibe S1255 

Det här är en bra bergvärmepump för dig som vill ha en modern pump som hjälper dig att få ner dina uppvärmningskostnader. Nibe S1255 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump med integrerad varmvattenberedare.

Nibe S1255

Fördelar med Nibe S1255:

 • Hög årsvärmefaktor: Årsvärmefaktorn anger hur stor effekt en värmepump genererar per år och gäller uppvärming av hus. Här ligger Nibe i det det övre skiktet av bergvärmepumpar, vilket gör återbetalningstiden kortare.

 • Stora och små bostäder: Det spelar ingen roll om fastigheten är ett äldre hus eller nybyggt: Nibe S1255 passar lika bra oavsett.

 • Smidigt system: Nibe S1255 kommer med användarvänlig touchscreen, smarta trådlösa tillbehör och integrerad WiFi.
   


Bosch 7800i 

Bosch är en av våra favorittillverkare när det kommer till värmepumpar, och de är även populära hos våra kunder, som brukar vara mycket nöjda med sin nyinstallerade värmepump från Bosch. Bosch 800i är en effektiv bergvärmepump med inverter-funktion vilket gör att den kan anpassa sig efter husets värmebehov.

bosch 7800i

7800i är späckad med modern teknik, som man kan förvänta sig av ett så erfaret och framgångsrikt elektronikföretag som Bosch. Inverterteknik, WiFi och tystgående drift är bara några av de många fördelarna.

Fördelar med Bosch 7800i

 • WiFi: Du kan styra pumpen med din mobil eller surfplatta tack vare den inbyggda WiFin. Fungerar även när du är på semester hundratals mil hemifrån.

 • Varmvatten: Varmvattenberedaren ger upp till hela 300 liter varmvatten.

 • Kraftfull och prisvärd: Ger hög effekt till ett bra pris.Daikin Altherma 3 GEO

Med Altherma 3 har Daikin vänt och vridit på tekniken för att få till en produkt specialtillverkad för den svenska marknaden. Över 1350 ingenjörer i både Japan och Europa ligger bakom detta tekniska mästerverk.

daikin altherma 3 geo

Den här bergvärmepumpen är väldigt energisnål - men den kompromissar trots det inte med er komfort. Tack vare att den är anpassad efter vårt nordiska klimat så ställer det smarta styrsystemet in sig och anpassar sitt arbete efter hur temperaturen utanför ser ut. Det gör att man som familj sparar pengar och att slitaget på värmepumpens alla delar håll på en väldigt låg nivå; med en längre livslängd som följd.

Altherma 3 är lika effektiv för att kyla luften som på att värma upp den. Lufkonditionering är inbyggd som standard, ett svar på det ökade behovet av lufkonditionering som av allt att döma bar akommer att öka även på våra breddgrader.

I övrigt finns följande fördelar med modellen:

 • En utmärkt ersättare. Daikin Altherma 3 Geo fungerar utmärkt när du vill byta ut en befintlig bergvärmepump, och den har mycket god kapacitet även vid grunda borrhål. Systemet presterar på toppen av sin kvalitet även vid mycket låga temperaturer.

 • Specialanpassad värmetank. En ny konstruktion av vattentanken gör mer varmvatten mer tillgängligt. Den integrerade vattentanken rymmer 180 liter.

 • Inbyggd LAN. Systemet övervakas och styrs smidigt och enkelt via wifi och kan fjärrstyras även när du inte befinner dig i bostaden.
   

Trygga installatörer med lång erfarenhet!