BRF & andra fastighetsägare

Vi erbjuder skräddarsydda bergvärmesystem för bostadsrättsföreningar, större fastighetsägare samt kommersiella fastigheter.

Utöver leverans och installation av värmepumpar erbjuder vi även kostnadseffektiva serviceavtal för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg med att ha ett system som du kan lita på i alla väder. Vår totalentreprenad gör att du endast behöver kontakta ett företag för din bergvärme – vi sköter allt från prospektering till besiktning och underhåll.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att begära en kostnadsfri offert på bergvärme för din fastighet. Bergvärme för BRF och kommersiella fastigheter

Ett bergvärmesystem kan avsevärt sänka uppvärmningskostnaderna för en vanlig bostadsrättsförening i Stockholm. Vi har hjälpt föreningar över hela stan att dra ner sina uppvärmningskostnader till mindre än hälften, vilket i sin tur gjort att de kunnat sänka sina medlemmars månadsavgifter med upp till 20%. Bergvärme är en miljövänlig lösning som lönar sig i längden. Grundinvesteringen må kännas stor men på endast ett fåtal år börjar det löna sig och för varje år som går bli besparingen större.

Goda referenser och nöjda kunder

Vi har arbetat i många år med att leverera skräddarsydda bergvärmelösningar för bostadsrättsföreningar, företag samt större fastighetsägare. Hör av dig om du är intresserad av att ta del av vårt digra referensmaterial. Ange vilken typ av lösning som du är intresserad av så skickar vi material som är relevant för ditt val. Vi har arbetet med allt från brf:er och skolor till konferensanläggningar och större varuhus.

bostadsrättsförening bergvärme

Bra för ekonomin och miljön

Utöver det faktum att du tjänar pengar på att få ett eget kontrollerat bergvärmesystem som sköter uppvärmingen av din fastighet bidrar du även till ett bättre klimat. Geoenergi räknas som en förnybar energikälla och genom att använda bergvärme bidrar du till att minska förbrukningen av fossila energikällor. Detta gör bergvärme till ett hållbart system som även vinner i längden. Är du intresserad av att få veta med om hur bergvärme påverkar miljön? Kontakta oss via mail eller på telefon så ger vi dig mer utförlig information.

Bergvärmeinstallationer är komplicerade uppdrag som ställer stora krav på leverantören!