Om oss

Pålitlig leverantör av värmepumpar och bergvärme

Välkommen till din leverantör av förnybara energilösningar! Vi erbjuder en  enkel väg att ställa om till förnybara, effektiv och billig energi. Vårt arbete syftar till att skapa som inte belastar energisystemet – vi vill istället vara en del av lösningen.

Vi kan hjälpa dig som privatperson, fastighetsägare eller BRF att installera bergvärme i ditt hus. 

Vi vänder oss även till privata, statliga och kommunala fastighetsägare och till bostadsrättsföreningar för helhetslösningar inom bergenergi.

Genom att anlita oss slipper ni dyra extrakostnader – konsulter och dubbelarbete – och detta tack vare att vi genom vår breda kompetens kan erbjuda totalansvar. Något som hela vår unika modell bygger på. Vi strävar alltid efter att lämna kompletta anbud så att kunden kan budgetera utan att det tillkommer några oförutsedda kostnader. 

Heltäckande service

Anlitar du oss för installation av bergvärme och en bergenergianläggning så kommer du att få allting omhändertaget från start till mål. Följande punkter kan du lita på att vi tar hand om:

  • Projektering & design
  • Installation av värmepumpar och andra klimatprodukter
  • Service
  • Drift och underhåll

Vi är med genom hela kedjan, genom hela anläggningens livslängd och tar ett heltäckande, långsiktigt ansvar, även efter att garantitiden gått ut.

Vi är helt fokuserade på lösningar inom värme och kyla inom bergenergi och vi bistår dessutom som opartisk rådgivare om ni skulle vara i behov av en sådan.

Certifierade installatörer

Vi är medlemmar i SKVP (Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen) och följer deras regelverk. Medlemskapet innebär att vi och våra underleverantörer förbinder oss att följa lagar och förordningar, inneha de certifikat och tillstånds som krävs, använda certifierad arbetskraft samt att vara försäkrade för de arbeten vi utför.

Välkommen att kontakta oss redan idag kring hur vi kan hjälpa dig att genom bergvärme skapa bättre ekonomiska förutsättningar och bidra till en bättre miljö på köpet.

Här arbetar vi

Vi utför installationer av bergvärme i hela storstockholmsområdet. Läs mer om hur vi arbetar på just din ort.

Mejla så återkommer vi med mer info eller en kostnadsfri offert!