Bergvärme Stockholm

Prisvärd & miljövänlig värme i ditt hus | 08-560 248 00

Om oss

Pålitlig leverantör av värmepumpar och bergvärme sedan 1983

Välkommen till Inneklimat. Sedan starten 1983 arbetar vi huvudsakligen med värmepumpar.  Vi kan hjälpa dig som privatperson att installera bergvärme i ditt hus. 

Vi vänder oss även till privata, statliga och kommunala fastighetsägare och till bostadsrättsföreningar för helhetslösningar inom bergenergi.

Genom att anlita oss slipper ni dyra extrakostnader – konsulter och dubbelarbete – och detta tack vare att vi genom vår breda kompetens kan erbjuda totalansvar. Något som hela vår unika modell bygger på. Vi strävar alltid efter att lämna kompletta anbud så att kunden kan budgetera utan att det tillkommer några oförutsedda kostnader. 

Anlitar du oss för installation av bergvärme och en bergenergianläggning så kommer du att få allting omhändertaget från start till mål. Följande punkter kan du lita på att vi tar hand om:

  • Projektering & design

  • Försäljning av värmepumpar och andra klimatprodukter

  • Installation

  • Service

  • Jour

Vi är med genom hela kedjan och genom hela anläggningens livslängd och tar ett heltäckande, långsiktigt ansvar.

Vi är helt fokuserade på lösningar inom värme- och kyllösningar inom bergenergi och vi bistår dessutom som opartisk rådgivare om ni skulle vara i behov av en sådan.

Välkommen att besöka oss i våra lokaler i Skå industriby. Där kan du se våra produkter med egna ögon i vår utställningslokal och får tips och inspiration av våra kunniga och erfarna medarbetare. 

Välkommen att kontakta oss redan idag kring hur vi kan hjälpa dig att genom bergvärme skapa bättre ekonomiska förutsättningar och bidra till en bättre miljö på köpet.

Mejla så återkommer vi med mer info eller en kostnadsfri offert!