Vi installerar miljövänlig bergvärme i Danderyd

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi installerar miljövänlig bergvärme i Danderyd

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Bergvärme Danderyd – stabilt och billigt året om

Låt oss installera bergvärme och spara på uppvärmningskostnaderna med världens smartaste och effektivaste uppvärmningssystem.

Kontakta oss idag för installation av bergvärme i Danderyd – en investering som kommer att löna sig i längden. Vi installerar bergvärme för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Bergvärme täcker de flesta värmebehov

Väl dimensionerad bergvärme kan täcka värmebehovet även för stora fastigheter. Under sommarhalvåret kan systemet dessutom utnyttjas för att kyla ned ett hus eller en företagslokal.

Bergvärme är ett både driftsäkert och miljövänligt system.

Värmen hämtas som namnet antyder från mark och berggrund, men den verkliga värmekällan är solen, som värmt upp berget under miljontals år. I Sverige ligger vi långt fram när det handlar om bergvärme, bland annat beroende på att marken i stor utsträckning vilar på urberget som leder värme på ett utmärkt sätt.

bergvärme Danderyd

Värmepumpar från de bästa tillverkarna

Vi kan erbjuda ett brett urval bergvärmepumpar från världsledande producenter. Våra erfarna och kunniga medarbetare hjälper dig att hitta rätt system för bergvärme.

En annan stor fördel är att bergvärme ökar husets värde. Allt fler värdesätter miljövänlig energi vilket gör att energieffektiva metoder är heta på marknaden. Faktum är att en investering i bergvärme kan betala sig på sikt bara genom värdeökningen på huset.

Hur mycket man kan spara in på bergvärme varierar givetvis beroende på flera olika faktorer. Vilken uppvärmningslösning hade du innan, hur stort är behovet av värme, vad ligger elpriset på för dagen och vilken verkningsgrad värmepumpen har.

Bergvärme Danderyd – frågor och svar

Hur mycket kostar det att installera ett bergvärmesystem?

Kostnaden för att installera bergvärme varierar beroende på typ av system, hemmets storlek och regionala arbetskostnader. Generellt sett kan du räkna med att betala mellan 190 000 och 250 000 dollar för en hel installation. Men när du räknar med energibesparingar över tiden kan dessa kostnader vara återvunna inom fem år eller mindre.

Vilka är några fördelar med bergvärme?

Bergvärme erbjuder ett antal fördelar, bland annat lägre energiräkningar (upp till 70 procent jämfört med traditionella) och färre utsläpp. De ger också en jämn komfort i hela hemmet, oavsett årstid.

Hur länge håller en bergvärmeanläggning?

Bergvärmesystem är utformade för att hålla i upp till 25 år med minimala underhålls- eller reparationskostnader. Korrekt underhållna installationer kan till och med hålla längre än så, vilket gör dem till ett ännu mer kostnadseffektivt alternativ med tiden.

Är bergvärme bullrigt?

Geotermiska system är extremt tysta, vilket gör dem idealiska för alla hem eller företag som värdesätter lugn och ro. Eftersom de är nedgrävda under jorden finns det dessutom inget fläktljud utomhus som kan vara störande i traditionella system.

Hur mycket underhåll krävs för bergvärme?

Geotermiska system kräver mycket lite underhåll, eftersom värmeväxlingen sker under jord där den är utom synhåll. Dessutom är många enheter utrustade med övervakningsfunktioner som varnar husägaren när något behöver uppmärksammas. Regelbunden tillsyn hjälper ditt system att fungera så effektivt som möjligt.

Låt oss installera ekonomisk och hållbar bergvärme i Danderyd.Nyinstallation
UtbyteJag godkänner följande integritetspolicy.
(Lämna tom)
Vi tar hand om hela din bergvärmeinstallation i Danderyd