Vi installerar miljövänlig bergvärme i Sollentuna

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi installerar miljövänlig bergvärme i Sollentuna

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Miljövänlig och ekonomisk bergvärme i Sollentuna

Välkommen till experten på bergvärme i Sollentuna! Vi erbjuder en smidig och smart totalentreprenad inom värme med mark och berg som den primära energikällan.

Det finns flera anledningar till att välja bergvärme – först och främst miljön och din plånbok.

Välkommen att kontakta oss för att installera bergvärme – du kommer inte att ångra dig! Vi återkommer snarast med offertförslag och vidare information.

En stabil och pålitlig energikälla

När olje- och elpriserna skjuter i höjden väljer allt fler att installera bergvärme för att spara på husets uppvärmningskostnader. Bergvärme är en stabil energikälla som efter installation av värmepumpen sköter sig själv.

Du behöver inte oroa dig för stigande elkostnader utöver den el som driver pumpen – och det är ingen större kostnad.

Bergvärme är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att utnyttja naturlig värme som finns i jorden, eller lagrad solvärme som det egentligen handlar om. En modern värmepump är ett utmärkt sätt att värma upp ett värmesystem i ett hus.

Bergvärme Sollentuna

Naturlig värme direkt från naturen

Bergvärme utvinns ur grundvattnet som finns i berggrunden. Ett eller flera hål på cirka 100-220 meters djup borras ner i berget under fastigheten. I hålet installeras ledningar med en vätska med låg kokpunkt som värms upp av grundvattnet. Denna vätska möter ett köldmedium i värmepumpen som bergvärmesystemet är anslutet till vätskan förångas och förs in i en kompressor som i sin tur gör att temperaturen stiger ytterligare. Värmen avges sedan till vattnet i husets värmesystem och leds ut i husets element eller golvvärme.

Viktigt att hitta en kunnig entreprenör

Det är självklart viktigt att du hittar rätt entreprenör för att få borrning och installation av pump korrekt utförd. På det sättet kommer den att fungera effektivt och hålla i många år framöver. Vi föreslår att du kontaktar oss om du är intresserad av att installera bergvärme i Sollentuna.

Vi har lång erfarenhet av att installera bergvärme. För oss är det viktigt att våra kunder ska spara på sin bergvärme utan att vi tummar på effektiviteten. Endast det bästa inom bergvärme är därför gott nog åt oss.

Bergvärme Sollentuna – fördelarna är många

Energieffektivitet, låga driftskostnader, långsiktig besparingspotential, behaglig atmosfär, ren energi, säker för miljön – fördelarna med bergvärme är många.

Bergvärme är en effektiv och kostnadseffektiv form av uppvärmning som utnyttjar den naturliga värmen under jordytan för att reglera temperaturen inomhus. Det fungerar genom att värme hämtas från grundvattnet med hjälp av en värmepump och sedan cirkuleras i ditt hem eller företag.

Låg ljudnivå och litet underhållsbehov

Fördelarna med bergvärme, även kallad geotermisk uppvärmning, är som sagt många – den ger jämna temperaturer året runt, är energieffektiv och kan hjälpa dig att spara pengar på energiräkningarna. Dessutom har bergvärmesystem minimala ljudnivåer vid drift och kräver lite underhåll, vilket gör dem idealiska för både bostäder och kommersiella tillämpningar.

Skapar en behaglig atmosfär

Bergvärme ger en behaglig atmosfär med ren energi som är säker för miljön. Med sina låga driftskostnader och långsiktiga besparingsmöjligheter är bergvärme en av de mest populära formerna av uppvärmningssystem på marknaden.

Att investera i bergvärme är ett utmärkt val för husägare och företag som söker en pålitlig lösning för klimatkontroll som ger många års komfort till en låg kostnad. Utforska fördelarna med bergvärme idag för att se hur den kan göra ditt liv enklare och bekvämare.Nyinstallation
UtbyteJag godkänner följande integritetspolicy.
(Lämna tom)
Vi tar hand om hela din bergvärmeinstallation i Sollentuna