Vi installerar miljövänlig bergvärme i Täby

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi installerar miljövänlig bergvärme i Täby

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi erbjuder smart bergvärme i Täby

Letar du efter en totalentreprenör för bergvärme i Täby? Då har du kommit rätt. Vi är specialister på att erbjuda helhetslösningar inom bergvärme. Våra medarbetare hjälper dig från första inspektionen fram till att bergvärmen är igång. Om du behöver hjälp med service så kan vi även erbjuda det.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att spara pengar och skona miljön med modern bergvärme i Täby.

Kostnadsfri kalkyl

Till en början erbjuder vi en kostnadsfri energisparkalkyl så att du får koll på hur mycket pengar du kan spara med bergvärme jämfört med ditt nuvarande system. Vi kan givetvis även installera bergvärme i nybyggen.

Våra installationer av bergvärme utförs av vår egen erfarna och kunniga personal eller med hjälp av våra certifierade underleverantörer. Men det är vi själva som tar huvudansvaret för alla moment inom installationen – har du några frågor eller klagomål så är det bara att höra av dig till oss.

Bergvärme Täby

Ledande experter på bergvärme

Vi är ledande specialister på bergvärme, värmepumpar och inomhusklimat. Vill du minska dina energikostnader och skapa ett behagligt inomhusklimat med hjälp av marknadens modernaste teknik. Vi levererar produkter från ledande tillverkare inom bergvärme och minskad energiförbrukning är alltid i fokus för oss.

Vi anpassar oss efter dig som kund

Vi installerar alla våra pumpar enligt dina önskemål och förutsättningar. Vi har genom åren installerat bergvärme och en rad andra värmepumpslösningar i Täby och hela Stockholm.

Villor, fritidshus och större fastigheter – vi fixar energisparande och klimatvänliga lösningar i de flesta typer av byggnader.

Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Kostnadsfri offert med fast pris

När vi har kommit överens om en leverans får du en offert med ett fast pris så att du vet precis vad du betalar utan några ovälkomna överraskningar. Vi kan även ta hand om de ansökningar som krävs för att få tillstånd att installera bergvärme. Borrningen utför våra certifierade borrare på ett säkert sätt När installationen är färdig får du instruktioner om hur du sköter din bergvärmepump. Vi erbjuder dessutom telefonsupport kostnadsfritt.

Bergvärme Täby – många fördelar

  • Betydande besparingar. Bergvärme är en av de mest kostnadseffektiva lösningarna för uppvärmning av bostäder, vilket gör att du kan spara upp till 70 procent på dina energiräkningar.
  • Lägre koldioxidavtryck. Bergvärme förbränner inget bränsle och producerar inga utsläpp, vilket bidrar till att minska ditt koldioxidavtryck och göra din del för miljön.
  • Extremt tillförlitligt. Med hjälp av bergvärme kan du njuta av jämna temperaturer i hela ditt hem utan att behöva oroa dig för haverier eller funktionsstörningar.
  • Lång livslängd. Ett system håller i 25 år eller mer med minimalt underhåll, vilket innebär att du får mycket valuta för pengarna i det långa loppet.
  • Tyst drift. Till skillnad från traditionella HVAC-system som genererar buller när de är igång, är system för bergvärme tysta, vilket gör att du kan njuta av en lugn hemmiljö.
  • Flexibel installation. Bergvärme kan installeras på vilken plats som helst och fungerar med befintliga rörledningar, vilket gör dem till ett idealiskt val för både nybyggnationer och renoveringar.


Nyinstallation
UtbyteJag godkänner följande integritetspolicy.
(Lämna tom)
Vi tar hand om hela din bergvärmeinstallation i Täby