Vi installerar miljövänlig bergvärme i Värmdö

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi installerar miljövänlig bergvärme i Värmdö

Trygghet - Effektivitet - Hållbarhet

Vi erbjuder smart bergvärme i Värmdö

Ta steget mot mer hållbar energi genom att låta oss installera bergvärme där mark och berg är energikällorna. Vi erbjuder våra tjänster för privata husägare, företag och bostadsrättsföreningar våra tjänster. Du har mycket att vinna på att låta oss ordna bergvärme: dels sparar du pengar, dels är det en hållbar, miljövänlig och långsiktigt energilösning.

Välkommen att kontakta oss så installerar vi din bergvärme på Värmdö. Vi återkommer snarast med offertförslag eller mer information.

Ekonomiskt fördelaktig energi året om

Bergvärme är en fantastisk och naturlig källa till energi som är effektiv året om. Väldimensionerad bergvärme kan även täcka hela behovet av värme och varmvatten i större fastigheter och byggnader. På sommaren kan systemet även fungera utmärkt för kylning.

Dessutom är bergvärme en mycket driftsäker och miljövänlig energikälla.

Att bergvärme är effektivt råder det inga som helst tvivel om. En byggnads uppvärmningskostnader kan sänkas med upp till 80 procent på ett år och dessutom blir utsläppen av koldioxid minimala jämfört med traditionell fjärrvärme.

Bergvärme Värmdö

Vi utför hela installationen

Vi konstruerar en skräddarsydd lösning efter dina behov och önskemål, installerar hela bergvärmeanläggningen och kan även utföra regelbunden service när det behövs. Alla de produkter vi arbetar med kommer från de bästa leverantörerna och håller alltid högsta klass. Vi lämnar givetvis alltid garanti på våra installationer.

Att byta från elvärme till bergvärme är en rejäl investering. Men på sikt är besparingen så stor att det är intressant även för dig som inte har ett vattenburet vattensystem i huset. Dessutom är en konvertering från el till vattenburen värme avdragsgillt enligt ROT för privatpersoner.

Bergvärme Värmdö – viktiga fakta

  • Bergvärme är en form av förnybar energi som använder jordens naturliga värme för att värma hus och byggnader.

  • Bergvärme är ett mycket mer energieffektivt sätt att skapa en behaglig livsmiljö än traditionella uppvärmningssystem, exempelvis sådana som använder naturgas eller olja.

  • Huvudkomponenterna i ett bergvärmesystem är en underjordisk slinga som samlar in värme från marken, en inomhusenhet som producerar värme till värmesystemet och tappvatten.

  • Bergvärme kräver ingen förbränning av fossila bränslen, så de eliminerar de utsläpp av växthusgaser som är förknippade med traditionella värmekällor.

  • Eftersom geotermiska system använder samma stabila värmekälla året runt behåller de effektiviteten även i kallt klimat.

  • Bergvärme kan användas för både uppvärmning och kylning, vilket ger komfort året runt under alla årstider.

  • Installationskostnaderna är ofta högre än för traditionella värmesystem, men de långsiktiga besparingarna på energiräkningarna uppväger dessa initiala kostnader.

  • Underhållskostnaderna är i allmänhet lägre med geotermisk uppvärmning jämfört med andra typer av värmesystem på grund av färre rörliga delar och komponenter.

  • Bergvärme tillåter ett gynnsamt ROT-avdrag som motsvarar en besparing om 10,5% på den totala entreprenadkostnaden.

  • Bergvärme är en av de mest tillförlitliga och hållbara källorna till förnybar energi som finns tillgängliga idag, vilket gör det till ett idealiskt val för husägare som vill minska sitt koldioxidavtryck och samtidigt spara pengar på energiräkningar.Nyinstallation
UtbyteJag godkänner följande integritetspolicy.
(Lämna tom)
Vi tar hand om hela din bergvärmeinstallation i Värmdö